Skrotpræmie

Hos Aadum-Autoophug tager vi imod din udtjente bil.
Vi udbetaler skrotpræmie direkte på bilejers bankkonto.

Afhentning af din bil

Vi tilbyder at hente din bil, hvis den ikke længere kan køre, eller hvis du ikke selv har mulighed for at komme med den. Ring og bestil en afhentning, print nedenstående fuldmagt og læg den i din bil, så sørger vi for udbetalingen hurtigst muligt.

Miljøvenlig skrotning

Den danske stat ønsker at brugte biler skal fjernes på en miljørigtig og ansvarlig måde, og tilbyder derfor en godtgørelse udbetalt til bilens ejer: skrotningspræmie. 
Hos Aadum-Autoophug lever vi op til alle de danske miljøkrav, og vi skrotter din bil på en ansvarlig og sikker måde.

Forhøjet godtgørelse

Fra 1. februar 2019 giver vi 5.000 kr. for din brugte diesel bil, hvis denne er indregistreret før d. 1. januar 2006 og afmeldt efter 1. juli 2000.
Du skal medbringe registreringsattest og fuldmagt som normalt, og blot afkrydse at der ønskes forhøjet godtgørelse øverst på fuldmagten.

Pris

Skrotningspræmien ændre sig hvert år og beløbet er afhængig af biltype, så ring og forhør vores eksperter om hvad du kan få for din bil.

Ring til os og få en pris på tlf.: 96 48 78 00


Hent Fuldmagt


Hvis din skrotbil er diesel og indregistreret før 1. januar 2006 og afmeldt efter 1. juli 2000 kan du få forhøjet godtgørelse. Afkryds øverst på fuldmagten hvis dette ønskes!