Profil

Aadum Autoophug er et familieforetagende og har eksisteret siden 1. maj 1965 hvor Kurt Henriksen og Jørgen B. Nielsen startede. Siden har det udviklet sig til en af landets største virksomheder for handel med brugte og nye reservedele til alle bilmærker, samt salg af brugte biler.

Aadum Autoophug er idag en moderne virksomhed med 34 medarbejdere og ca. 40 mill. kr. i omsætning om året. Det ejes af Jane Henriksen Feltheim. Vi råder over 20 tdr. land, heraf 14.500m2 under tag og har mere end 200.000 varenumre at holde styr på.

Via vort samarbejde med AD-data, har vi adgang til over 2.500.000 reservedele, hvilket gør at vore kunder straks ved om vi har den del der søges.

Vi har mange års erfaring i eksport til Norden og det øvrige Europa, samt import af nye og brugte originaldele.

For fortsat at kunne betjene vore kunder optimalt, og opfylde myndighedernes miljøkrav, er vi i juni 2006 blevet ISO 14001 certificeret. Vores lager styres af et moderne lagerstyringsprogram, hvor alt er kvalitetsmærket , så vi kan sikre, at den varer vi leverer til dig, lever op til dine forventninger. Vi er endvidere medlem af brancheforeningen Dansk Auto Genbrug.

Vi glæder os til, at betjene dig som kunde hos Aadum Autoophug A/S.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder