Værksted

Dæk-værksted:

Tjek os ud på gode brugte- eller nye dæk, til den kommende årstid, sommer/vinterdæk.

Ophug/demontage-værksted:

Her i dette værksted bliver gode brugte og nyere reservedele, nænsomt og forsigtigt afmonteret fra indkøbte biler, -og dette efter grundig funktions-test og kvalitets sikring ifgl. ISO9001, for en sikker og god genanvendelse i den næste bil, som reservedelen vil blive solgt til.

Mekanisk & Karosseri-værksted:

I vores mekaniske & karosseri-værksted (DBR / CAD-værksted), tester og prøvekører vi samtlige vores indkøb af skadede biler fra forsikrings-selskaberne, inden der gives videre til ophug/adskillelse.

Ligeledes er dette også special-værkstedet for diverse svære opgaver på biler, - med opgaver omkring motorstyringer og mekanisk /fejlsøgning og Bosch-computer-test-programmer.

Vi mener her at være godt vidende og udførende omkring de fleste bil-mærker, - der i dag nu med 50 års erfaringer, - erfaringer som er opnået gennem de mange opgaver, som der har været på på vores værksteder, - og ligeledes med den kendskab og erfaring som vores "håndplukkede" medarbejdere besidder, - med deres tilegnede erfaringer og viden fra og i autobranchen.

Aadum Autoophug:

Fælles for alle afdelinger, - og hele Aadum Autoophug A/S er:

At det hele er bundet sammen af gode og kompetente indehavere og medarbejdere, som er nøje udvalgt til netop at bidrage med den faglige og vigtigste mulighed, som der findes gennem Aadum Autoophug A/S.

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder